Tämä on Howdy

Howdy perustettiin keväällä 2020. Lähtökohtana oli palava halu auttaa erilaisia yrityksiä hyvässä henkilöstöjohtamisessa ja loputon into kehittää uusia toimintatapoja liiketoiminnan tueksi. Suuri merkitys oli myös terveystieteiden opinnoilla ja tunnistetulla tarpeella parantaa työkykyjohtamisen tilaa suomalaisissa yrityksissä.

Howdyllä perusajatus on, että henkilöstöjohtaminen ei ole rakettitiedettä tai kulttuurin kehityshankkeita, vaan hyvin arkista tekemistä. Pitkälle päästään sillä, että perusasiat ihmisten johtamisesssa ovat kunnossa. Näitä peruasioita ovat luottamus, avoin viestintä, palautteen antaminen, mahdollisuus kehittyä – palkitsemista ja rahaa unohtamatta. Näiden perusasioiden huolehtimisessa me olemme ammattilaisia. Yrityksen koosta, kulttuurista, iästä ja rakenteesta riippuu se, miten perusasioita käytännössä hoidetaan.

Hyvä henkilöstöjohtaminen on myös hyvän työkykyjohtamisen perusta. Tavoitteena asiakasyrityksissämme on terve ja omasta terveydestään huolta pitävä henkilöstö. Lisäksi tarvitaan ymmärrystä työkykyriskeistä ja niiden ennaltaehkäisemisestä sekä käytäntöjä ja yhteistyötapoja tilanteisiin, joissa asiat eivät menekään odotusten mukaisesti. Näissä asioissa me autamme.

Meistä asiakasyritystemme auttaminen henkilöstö- ja työkykyasioissa on ihan parasta. Uskomme, että tämä näkyy myös kaikessa tekemisessämme. Voimmeko olla sinun yrityksellesi avuksi?

Yhteistyökumppanit:

Extended Disc Finland

Haluatko yhteistyökumppaniksi?

Töihin Howdylle?

Haemme terveysalan ammattilaisia.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

anne.aaltonen@howdy.fi

Jätä yhteystietosi - olemme sinuun pian yhteydessä.

13 + 2 =