Lähetä viesti

hello@howdy.fi

Varaa aika tästä.

Howdylaiset

Anne Aaltonen

Olen kokenut HR-ammattilainen ja intohimoinen terveyden ja työkykyjohtamisen edistäjä. Osaamiseni tulee monipuolisista HR-tehtävistä it-alan kasvuyrityksessä ja kansainvälisissä teknologiayrityksissä. Tykkään, kun on monta rautaa tulessa ja voin jatkuvasti oppia uutta. Siksi eri yritysten auttaminen HR- ja työkykyjohtoasioissa on ihan huippua!

hr-käytännöt, työkykyjohtaminen, interim-hr, rekrytointi,HR- ja esihenkilövalmennukset

Puhelinnumero: 040 500 6535

Sähköposti: anne.aaltonen@howdy.fi

Natalia Senenkova

Positiivinen ja hymyilevä, idearikas ja rempseä ammattilainen. Intohimon liekkini roihuaa ihmisten auttamiselle. Hyvä hakijakokemus, ja lopulta oikean timantin löytäminen yritykselle tuo aitoa iloa ja onnistumisen tunnetta. Tärkein tavoitteeni auttamisessa on nähdä oikea ihminen oikealla paikalla❤️.

Olen innokas kaikelle uudelle, ja saan muutkin innostumaan. En pelkää uusia haasteita, vaan syöksyn niitä kohti. Mikään haaste ei ole este, vaan hidaste. Haen jatkuvasti uudenlaisia näkökulmia, ja olen erityisesti kiinnostunut rekrytointimarkkinoinnista ja työnantajakuvan rakentamisesta sosiaalisessa mediassa.

rekrytointi, osaajahaku, hakijakokemus, työnantajamarkkinointi, some

Puhelinnumero: 040 549 8670

Sähköposti: natalia.senenkova@howdy.fi

Kati Peitsara-Haataja

 

Olen LCF Life Coach® ratkaisukeskeinen valmentaja, avoin ja uusista asioista innostuva työkykyjohtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntija. Intohimonani ja tavoitteenani valmentajana on luoda oivalluksia valmennettaville. Haluan, että jokainen valmennukseeni tuleva ymmärtää, että hänessä on jo kaikki tieto, jonka hän tarvitsee kulkeakseen kohti omia tavoitteita ja onnistuakseen siinä. Uskon, että jokainen hetki on uusi mahdollisuus. Tulevaisuuden suunta on kiinni puolestaan siitä, kuinka suhtaudumme tällaisiin hetkiin. 

Minulla on yli 20 vuoden kokemus työterveysyhteistyöstä. Pitkän esihenkilötaustani vuoksi vahvuutenani on yritysten liiketoiminnan, kuten erilaisten HR-prosessien ja työterveyden, sekä verkoston yhteistyön tärkeyden ymmärtäminen onnistuneen työkykyjohtamisen toteutuksessa.

 

Tiimi-, yksilö- ja esihenkilövalmennukset, työkykyjohtaminen

Sähköposti: kati.peitsara-haataja@howdy.fi

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

anne.aaltonen@howdy.fi

Jätä yhteystietosi - olemme sinuun pian yhteydessä.

13 + 13 =